top of page

MATMENTOR

KOMPETANSE- OG MENTORPAKKE-

STARTPAKKE FOR LEIETAKERE

LL Holding AS er engasjert i eiendoms- og kjøpesenterbransjen, med hovedkontor i Surnadal.


Datterselskapet LL Drift AS forvalter 18 kjøpesentre, både egeneide og for andre eiere. I tillegg kommer en del handels- og kontoreiendommer. LL Drift AS har kontorfellesskap med Setra Drift AS. Selskapet har et tett samarbeid med Sørco konsernet i Arendal om drift av kjøpesenter.


Det er totalt 27 ansatte i administrasjonen i LL Drift AS.

 

LL DRIFT AS og Stein Dyrseth har satt sammen et MatMentor program som leietaker er pliktig til å følge. MatMentor programmet er gratis for leietaker. Tjenesten inkluderer ca 150 timer med bistand og omfatter leveranse av tjenester i forbindelse med oppstart og drift av spisested. Vi skal sammen skape en trygg og god drift av spisestedet. Denne avtalen løper parallelt med leiekontrakten leietaker har med utleier.

MATMENTOR er navnet på programmet som benyttes og involverer systemer, rutiner og samarbeidspartnere som bidrar til en god oppstart for leietakere og bistand til allerede etablerte spisesteder.

STEIN DYRSETH er oppvokst på Evjen i Orkdal. Har gått 3 år på Orkdal VGS og 

2 år kokkeskole. Læretid på Leangkollen hotell i Asker fra 1991 og tok deretter fagbrev som kokk. GIft med Mari som har fagbrev som servitør og som barne- og ungdomsarbeider.  Sammen har de to barn, Jonas og Kine.

 

Stein sin erfaring:

• Bølgen & Moi i 1995 fra oppstarten sammen med Mari, Toralf Bølgen, Trond Moi og resten av teamet.

• Flyttet tilbake til Orkdal i 1997. Ansatt som Kjøkkensjef og Mari som restaurantsjef ved Kjøpmannens Mat og vinhus på Orkanger. 

• Startet SANS AS på slutten av 1998.

• Drift av Bergmannskroa og daglig leder der fra 1999 til 2006. 

• Daglig leder for Cafe Ni Muser i Trondheim fra 2008.

• Eier og daglig leder for Kafe Kaos AS fra 2014 til i dag.

• Eier og Daglig leder for KØL AS fra 2017.

 

Stein er kreativ, nyskapende og liker å ta i bruk ny teknologi. Nysgjerrig på nye ting og liker å se på muligheter. Elsker å bygge team. Liker å hjelpe andre til å lykkes å se at folk blomstrer. Liker også frihet og å skape sin egen hverdag. Har alltid vært glad i å drive butikk. 

KONTAKT OSS

Dine visjoner - din egen bedrift

Stein Dyrseth | Telefon 977 26 728 | stein@matmentor.no

Takk, beskjeden er sendt

HJELP UNDER OPPSTART

 

Vi bistår så du kan skape en effektiv (be)drift

bottom of page